Деси Радева я мъчи безсъние (Вижте какво прави нощем първата дама)

Гласувайте за статията

Деси Радева страда от проблеми със съня, президентшата бори безсънието с музика и чатене с приятели

Деси Радева, която до преди да стане първа дама се хвалеше с здрав сън в последно време го е загубила. Президентшата не може да намери покой до малките часове. Нейни приятели разкриват, че будува и слуша любимите си парчета нощем и не вдига глава от компютъра.

Преди време се приспивала с любимите си книги. Но вече и четивата не помагали да затвори очи и не й действали приспивно.  Говори се, че първата дама получила разстройството на съня от непрекъснатите скандали. В които било замесвано името й. Това я държало под напрежение и непрекъсната еуфория.

За съжаление госпожа Радева нямала компания по време на нощната скука защото Румен Радев предпочитал да си почива от тежките ангажименти, които го затрупват ежедневно. Така, че президентшата се опитвала да си убива времето като кисне пред компютъра и там да си намира забавления.

Скоро феновете й забелязали, че в три и половина посред нощ на стената в личната й страница се появила публикация. Неин приятел я посъветвал да си ляга вече, че е много късно, но тя реагирала с насмешка на коментара му, предават от retro.bg.

Познати на Деси Радева подозират, че нейния син Страхил има пръст в будуването й. Момчето й учи и живее в САЩ. Като грижовна майка тя искала да се чува с него за да знае, че всичко е наред. А часовата разлика както е известно е голяма и двамата се чували по нощите.

Липсата на наследника й се отразявал тежко на Генерал Деси. Те се виждали за малко покрай Коледните празници. Следващото им среща се очаква да е през лятото когато Съни, както майка му галено го нарича ще излезе във ваканция.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар