Животът на Биляна Гавазова белязан от драматични обрати

Гласувайте за статията

Животът на Биляна Гавазова е белязан от драматични обрати

Тв водещата Биляна Гавазова крие драматични лични истории. Тя целенасочено поддържа илюзията за съвършен живот, демонстрирайки че успешно съчетава професионалните си ангажименти с майчинство и съпружеските си задължения.

Оказва се животът й далече от представите за идеален. Мъжът, когото тя дари с дете, всъщност не е най-голямата й любов.

Малко преди да се реши на важната крачка, Биляна Гавазова преживяла изключително драматична раздяла.

Тя имала дългогодишна връзка с друг мъж. Двамата били заедно цели 8 години. На няколко пъти дори решили да се венчаят и да имат дете. Но в крайна сметка плановете им останали без реализация.

Биляна Гавазова и любимият й постоянно се разминавали. Постепенно годежният пръстен, който получила от него в знак на вечна любов, изгубил всякакъв смисъл.

Телевизионерката приела изключително драматично раздялата с любимия си. Освен  с изгубената любов, тя трябвало да се примири и с още един факт. След раздялата красавицата буквално останала на улицата. С бившия си приятел тя живеела под един покрив.

За нея било невъзможно за кратък период да се сдобие с апартамент. В този момент на помощ се притекла сестра й.

Тя също преживявала тежко раздялата със своя дългогодишен приятел. Преди това да се случи, двете почти не общували. С напускането на родния Шумен се отдалечили една от друга.

По щастлива случайно двете по едно и също време открили новата любов.

Биляна и настоящият й мъж Теодор се познават отдавна. Те са родом от Шумен. В младежките си години често попаднали в обща компания, но чувствата им пламнали по-късно.

Въпреки, че телевизионерката го дари с дете, той отказва да я отведе до олтара. Двамата са все още сгодени и отлагат сватбата.

Родителите на Биляна се страхуват, че тя няма да има сили да преживее още един провален годеж, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар