Диляна Попова разкри цялата истина за Асен Блатечки

Гласувайте за статията

Очевидно е скъсала всякакви отношения с бащата на сина си

Моделът и актриса Диляна Попова разкри цялата истина за отношенията, които има с Асен Блатечки към момента.

Тя бе гост в студиото на предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви, където говори за майчинството, страховете си, актьорската професия и страстта й към екзотичните пътешествия.

Красавицата заяви категорично, че двамата с Борил обожават да обикалят из света. Тя не крие, че взема сина си с нея на всяко едно от екзотичните пътешествия, а и той самият ги очаква с нетърпение.

Диляна Попова

Очевидно е скъсала всякакви отношения с бащата на сина си

Идеята на Диляна Попова е да даде възможност на сина си да опознае широкия свят и след време сам да избере къде иска да живее и с какво да се занимава.
Това, което направи силно впечатление на зрителите обаче бе фактът, че Диляна Попова не отрони и дума за бащата на сина си Борил – Асен Блатечки.

По всичко личи, че моделът е приключила с тази тема. Вероятно именно това бе и причината, поради която целият разговор се завъртя около новите й творчески планове и майчинството.
Диляна Попова призна в прав текст, че това, което я плаши най-много към днешна дата, е мюсюлманството.

Тя сподели, че е чела интервю с иранка, която разкрива за масово изнасилване на жените, които не са от мюсюлманската вяра. Диляна Попова не скри страха си от тези факти и дори посочи, че е потресена.

Според нея темата с насилието в Холивуд е твърде преекспонирана. Моделът посочи, че за всекиго е ясно, че там където има много пари и повече власт, хората си позволяват повече. А Холивуд е именно такова място, така че няма нищо чудно в цялата тази работа.

Моделът сподели, че се чувства все по-горда със себе си в ролята на актриса и допълни, че ако режисьорът не съумее да те води правилно, се чувстваш като изгубен, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар