Истината за Мегз и Благой Георгиев излезе наяве!

Истината за Мегз и Благой Георгиев излезе наяве!
5 (100%) 1 vote

Гаджета ли са Мегз и Благой Георгиев, това се питаха мнозина!

Венета Райкова и екипът на „Папараци” тръгна по следите на Мегз и Благо Георгиев. Според клюките това е най-новата светска двойка.

Мегз

Мегз и Благой Георгиев определено не са двойка

Имат ли връзка или не искаше да разбере русата водеща снощи. Особено след като бившият нападател призна, че вече е в развод с красивата си съпруга Есмер Омерова.

Благо Георгиев след тази новина не спира да се появява в публичното пространство с дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. Това провокира екипът на „Папараци” да разбере двамата дали имат по-интимна връзка.

Папараците успяха да ловнат Мегз и Благо да обядват в елитно столично заведение. Те бяха в компанията на тяхна обща позната.

Мегз и Благо стояха от двете страни на масата, но не спираха да си шушукат сладко и да се смеят постоянно. В един момент Джизъса дори й показа нещо на телефона и топ дизайнерката с умиление го коментира. По-късно компанията стана и тримата тръгнаха в една и съща, но неизвестна посока.

Това не удоволетвори Венета Райкова. Тя поиска да разбере лично какво става и налбра номера на Благой Георгиев. Но той не отговори на обаждането й.

Тогава та потърси за ковентар Миглена Каканашева. Дизайнерката бе видимо шокирана от ситуацията и не спря да се смее нервно. Но тя отрече всичко това.

“ Това са глупости, с Благо сме просто много добри приятели. Аз дори познавам жена му преди него”, заяви дизайнерката.

Таова наистина е така. Защото в социалните мрежи има обща снимка с нея, русата дама и Есмер Омерова. А Благо качи на профила си. Ето още какво каза дизайнерката:

“Тук няма новина, нито любов, гостувала съм ти и преди и много добре знаеш, че като имам нещо в живота си го пазя като орлица. Фактът, че съм допуснала да е публично показва много ясно, че тук няма нищо повече от приятелство”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар