Райна Кабаиванска олекна с 200 бона

Гласувайте за статията

Оперната прима била обрана от личния си масажист

Най-прочутата ни оперна прима Райна Кабаиванска олекна с цели 200 хиляди лева.

Тя е станала жертва на изключително подла схема, която била измислена и реализирана от личния й масажист. В продължение на половин година, той изнасял ценности от дома на Райна Кабаиванска. В същото време нито тя, нито съпругът й усетили, че се случва нещо нередно.

Масажистът обмислял пъкления си план дълго време. Напоследък той успял да се сближи доста със семейството на Райна Кабаиванска. Докато им правел масажи, той се държал изключително изискано и уважително.
Старанието и уменията му били оценени подобаващо от оперната прима и съпруга й и те започнали да го викат все по-често.

Райна Кабаиванска

Оперната прима била обрана от личния си масажист

Именно това била и първата цел на наглия крадец. Той се възползвал от всички моменти, в които Райна Кабаиванска се подготвяла за масажа, за да открадне нещо от жилището й. обикновено обект на набезите му ставали ценни картини. При всяко от посещенията си, масажистът задигал поне по една творба.

В един момент Райна Кабаиванска усетила, че стените на жилището й, са доста оголени. Отначало помислила , че прислужниците са дали произведенията на изкуствата за почистване. Когато обаче видяла, че творбите липсват твърде дълго време, се усъмнила, че става въпрос за нагъл обир и се оказала права.

На първо четене обаче личният й масажист изобщо не попадал в списъка на заподозрените, тъй като той едва ли не вече бил смятан за семеен приятел. В крайна сметка оперната прима подала сигнал в полицията, но не насочила служителите към определено име.

Именитата оперна прима и съпругът й обитават просторен апартамент в центъра на Модена, Италия. След подадения сигнал полицейските власти взели нужните мерки, за да заловят наглия обирджия. Те монтирали камери из целия апартамент.

Малко по-късно те видели на един от записите как масажистът прави опит да измъкне поредната ценност от дома им, но бил арестуван незабавно и не успял. След извършване на обиск на дома му, органите на реда открили повече от 90 картини, голяма част от които били собственост именно на Райна Кабаиванска, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар