Драма: Тони Димитрова се раздели с любимия си Иван Ченов! (още подробности)

Гласувайте за статията

Тони Димитрова и Иван Ченов вече не са двойка!

Връзката на чаровната Тони Димитрова с китариста Иван Ченов приключи. Новината шокира близките и феновете на певицата, която не криеше, че е лудо влюбена и много щастлива.

Тони Димитрова

Чаровната Тони Димитрова и Иван Ченов вече не са заедно, певицата му би шута

Припомняме, че Тони Димитрова и по-младият от нея Иван Ченов се събраха преди няколко години. Те дори заживяха заедно като истинско семейство, а работата беше другото, което ги обединява.

Иван свиреше на всички концерти и изяви на любимата си, но напоследък не се е мяркал никъде. Тони Димитрова вече излиза на сцената заедно с момчетата от новата група на Стефан Диомов „Петте сезона“. И не поема никакви ангажименти с Ченов.

Близки до обкръжението на двамата източници разкриха, че причината за раздялата им е страстта на Иван Ченов по хазарта и игралните зали. Той бил в състояние да виси с часове на подобни места, а борчовете му ставали все по-големи.

На няколко пъти Тони Димитрова му помагала да излиза от финансовата криза, но вече и на нея й дошло до гуша, пише вестник „Телеграф“. Плюс това певицата се дразнела на палавия поглед на половинката си.

Който сякаш се наситил на чувствата си към нея и започнал да се заглежда по чужди жени. „Иван го удари през просото. Всеки път, когато са заедно и види млада и готина мацка, вратът му ще се изкриви. Тони търпеше, търпеше, но накрая каза баста и му би шута“, разкриват източниците.

Дали Ченов ще се стресне, ще осъзнае какво е загубил и ще се опита да поиска прошка от изпълнителката, не е ясно. Нито пък дали милата, но горда Тони Димитрова ще се съгласи да му даде поредния шанс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар