Скандал: Зрители на бунт срещу Теодора Цонева в „Гласът на България“! (взривиха мрежата – виж тук)

Гласувайте за статията

Зрители скочиха срещу сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева и журито на формата!

Чутовен скандал се разрази в мрежата след снощното участие на Теодора Цонева в „Гласът на България“. Сестрата на Митко Цонев се представи с парче, което превърна в подобие на мюзикъл. Но въпреки това тя не беше оценена добре от публиката.

Теодора Цонева

Теодора Цонева предизвика множество неодобрителни коментари в „Гласът на България“

Членовете на журито явно също не останаха впечатлени, защото от четиримата се обърна единствено Камелия. И, разбира се, взе Теодора Цонева в своя отбор.

Коментарите в социалната мрежа обаче са направо разбиващи. Представяме ви някои от тях като се надяваме вие също да изразите своето мнение. Дали според вас сестрата на Митко Цонев се е справила със задачата, или не.

„Как може! Фалшиво и около тоновете. Не се спря на един стабилен тон и замазваше с артистизъм. Евтини трикове. Критиката не е към изпълнителката, а към ЖУРеТО!“.

„Колко ти плати за да се обърнеш Камелия…. Колко струва срамът и това, че напълно падна в очите на хората с това обръщане на тая простотия?“.

„Честно казано не ми харесва гласа ѝ. Ясно, че е в депресия, но мястото ѝ не е в Гласът на България“.

„От километри си личеше че е нагласено. Пееше адски фалшиво“.

„Пълна пародия, гласове отличаващи се със сто нива над показаното току- що, се пропуснаха да се гласува, за смешни и нереални гласове се гласува. Без коментар“.

„Излагация.Доказахте че всичко е нагласено.Да пусните тази бездарница е СРАМОТА“.

„Е сега да я видим, Камелия какво ще правис депресираната и некадърна щерка на Коста Цонев?“.

„Кастинг на глухи….не на тъмно….вие вече се подигравате със зрителите. … не ядем доматите с колците….срам ме е от вас ЖУРИ“ – тези и още редица коментари направо задръстиха страницата на „Гласът на България“ в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар