Нещо страшно се случва в семейството на Краси Радков

Гласувайте за статията

Съпругата на актьора се тръшна на легло

Напоследък се случва нещо страшно в семейството на именития комик Краси Радков.

Запознати издават, че от известно време насам актьорът има много сериозни притеснения, свързани със съпругата му.

Станислава Гечева се е поболяла доста сериозно и то от непрестанно спазване на диети. Макар нежната половинка на Краси Радков никога да не е имала проблеми с наднорменото тегло, тя се подлагала почти постоянно на тежки хранителни режими.

Краси Радков

Съпругата на актьора се тръшна на легло

След продължилото месеци гладуване обаче, съпругата на актьора се тръшнала на легло. Лекарите й забранили категорично да спазва каквито и да било диети до края на живота си.
Половинката на Краси Радков успя да си създаде контакти покрай множеството му участия из цялата страна. За никого не е тайна, че именно той е един от най-желаните актьори за частни партита.

Когато комикът обаче не може да поеме някакъв ангажимент, го прехвърля на съпругата си. Миналата година например Станислава се изявила като водеща на сватбата на Фики Стораро и Гюлджан.
Преди това пък изкарала 4-цифрен хонорар от сватбата на бившата екоминистърка Долорес Арсенова. Припомняме, че Асенова ожени сина си Калоян.

По този начин до неотдавна семейството на Краси Радков си докарвало доста стабилни доходи. Ако трябва да разчитат да изкарат някоя от тези суми, които получават като хонорар, вероятно трябва да работят на театралната сцена цяла година.

След като на едно от участията обаче половинката на Краси Радков се обринала цялата, печатницата за пари сериозно забуксувала. Наложило се Станислава да откаже последващите ангажименти в последния момент.

В крайна сметка било установено, че заради поредния строг хранителен режим, Станислава Генчева, е развила алергия към някои хранителни продукти. При извършените прегледи и изследвания станало ясно, че в следствие на редовно недохранване, организмът й бил изключително изтощен. Заради сериозно отслабения имунитет, Генчева изкарала много тежки зимни месеци, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар