Не е за вярване! Вижте на какво заприлича Асен Блатечки

Гласувайте за статията

Дори самият той се стреснал от ударното качване на килограми

Колеги на лошото момче на българското кино – Асен Блатечки споделят, че напоследък не прилича на себе си.

Самият Асен Блатечки тези дни призна пред Гала в ефира на предаването „На кафе“ по Нова тв, че наистина е качил много килограми. Той сподели, че това се дължи на факта, че бил отказал цигарите.

От думите на Асен Блатечки стана ясно, че не пушил в продължение на една година. Именно поради тази причина актьорът чукнал цели 100 килограма. От онзи красавец, по който до преди време всички въздишаха, не е останала и следа.

Асен Блатечки

Дори самият той се стреснал от ударното качване на килограми

Рязкото покачване на килограмите обаче стреснало и самия Асен Блатечки и така той отново се върнал към порока си. Здравните специалисти разкриват, че често пъти хората, които дълго време са пушили, се оказват в омагьосан кръг. Спирайки цигарите, те започват да стават доста нервни и за да не пушат, започват да налитат на храна. По този начин поглъщат доста солидни количества храна, което пък неизменно води до покачване на килограмите.

В такъв случай те решават отново да се върнат към порока си, за да се избавят от наднорменото тегло, какъвто е и случаят на Асен Блатечки.
Актьорът обаче е горд със себе си и споделя, че е стоял далеч от цигарите близо година. Заради понаедрялата си снага обаче към днешна дата той отново е започнал да пуши.

Здравните специалисти са категорични, че нито единият, нито другият вариант, са полезни за здравето. Излишно е да изброяваме отново какви са вредите за организма от тютюнопушенето, както и от наднорменото тегло. За съжаление обаче все повече хора се озовават в този омагьосан кръг.

Истината е, че не търсят специализирана помощ и поради тази причина се връщат отново към тютюнопушенето. Блатечки твърди, че след като е пропушил отново, е започнал да сваля килограми много бързо, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар