Корнелия Нинова спешно при фризьора на Деси Радева (Вижте защо го потърси за помощ)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова в ужас, че не харесват прическата й, червената лидерка ще пробва майсторлъка на коафьора на президентшата

Корнелия Нинова била обхваната от истинска истерия в последно време. Освен, че трябва да решава натрупалите се проблеми в столетницата я сполетя и чисто личен проблем. От имиджов характер.

След като даже и Стефан Данаилов, който е неин отявлен поддръжник и критик я посъветва да си смени безумната прическа Нинова реши да вземе спешни мерки относно външния си вид.

От една година насам лидерката на БСП не веднъж е била критикувана за прическата си. И колеги от партията, че и журналисти не веднъж са я порицавали и съветвали, че трябва да си смени  фризьора.

Тя обаче не им обръщаше внимание и продължаваше да си ходи със сегашната прическа. Може пък да се е харесвала така. Но повечето смята, че се носи демоде. Думите на Ламбо я накарали да се замисли. Говори се, че споделила с нейни дружки социалистки, че е настъпило време за кардинална промяна във външния й вид.

От скоро самата Нинова не се чувства добре с прическата си. Която боде очите на другите. Освен това трябва да посещава фризьорския салон ежедневно. А и се усети, че след като се поналя на килограми не й отиват така подредените коси на лицето й, коментират запознати в червените редици.

Според слуховете в съвсем скоро може да видим Корнелия Нинова с чисти нова прическа. За която щял да се погрижи майстор-коафьорът Любен Николов. Който успя да сътвори чудеса с косите на първата дама Десислава Радева, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар