Красимир Янков бъркал в партийната каса (Вижте какви ги вършил червеният депутат)

Гласувайте за статията

Красимир Янков плащал с пари на партията разходите си за СОТ, документ го уличава, че точил партийни средства

Красимир Янков бъркал в партийната каса за лични нужди, пише Блиц. Червеният депутат плащал за охрана на личния си апартамент с пари на Областния съвет на БСП във Варна.

За това става ясно от сключен договор между охранителна фирма и ОС на БСП в морската столица от 02.07.2015 г. От него е видно, че обектът е частен имот, а като лице за контакти е вписан именно Янков. Като срок на договора е вписано, че е сключен за една година.

Договорът на Красимир Янков

Според направена проверка се оказва, че той наистина е регистриран на посочения адрес. И според разходните ордери се вижда, че партията столетница е плащала за охраната му със собствените си пари.

Янков е един от амбициозните млади депутати на левицата. Който не крие, че има мераци да оглави вътрешното министерство, говори се из редиците на БСП. Той се включва активно по всяка тема, засягаща сигурността. Но най-скандалното в случая е, че е върл противник на закона за частните охранители, а сам е ползвал такива и то за сметка на БСП, предават от електронното издание hotarena.net.

Тепърва ще надвиснат черни облаци над главата на Янков. Заради кмета на Провадия Филчо Филев, за който говорят, че му е приближен. ГЕРБ внесоха до главния прокурор сигнал за злоупотреби на провадийския градоначалник. А запознати разкриват, че Красимир Янков е лобирал пред съпартийците си по време на изборите да подкрепят уличения днес в злоупотреби Филев.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар