Официално! Джъстин Теру с 21-години по-младо гадже (Показа заместничката на Анистън)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Джъстин Теру през февруари съобщиха, че бракът им е приключил, а актьорът вече се влюби

Въпреки че от дълго време се спекулираше, че в брака на Дженифър Анистън (49) и Джъстин Теру (46) има проблеми, мнозина се изненадаха, когато преди месец те сами потвърдиха, че се развеждат.

В съвместно изявление, в което не бе посочена причината за развода, известната двойка подчерта, че предпочитат цялата история да си остане за тях. Но за да намаляват медийните спекулации, правят и изявление.

„Решихме да обявим развода си. Това решение за раздяла е по взаимно съгласие. Ние сме най-вече добри приятели, които решиха да се разведат, но които се радват истинско и скъпо приятелство“, гласи изказването на Дженифър и Джъстин Теру

Кой ли им повярва обаче?

Според статиите на списание Star Джъстин отдавна е намерил заместничка на Дженифър Анистън. Както пише таблоидът, актьорът отново е влюбен и понастоящем е във връзка с 21-годишното момиче, художничката Петра Колинс.

Джъстин и Петра се срещали от известно време, а връзката им е доста сериозна. Теру бил направо обсебен от нея, наслаждавайки се на общите вечери заедно. Техните близки упорито твърдят, че са само приятели, но всеки вижда, че тук има повече от приятелство, твърди анонимен източник.

Джъстин Теру също разкри, че са повече от близки, след като публично хареса миналата седмица снимки на Петра в Instagram. Интересно е, че кадрите са отпреди новината, че бракът му с Дженифър е приключил.

Джъстин Теру официално призна, че има ново гадже

Джъстин Теру официално призна, че има ново гадже сн. Wikimedia

Любопитно е и, че Селена Гомес е спряла да следва Петра в Инстаграм. Двете доскоро бяха приятелки. Но, след като новината за връзката й с Джъстин Теру се появи в публичното пространство, се скараха. А на всички е известно, че Селена е голяма фенка на Дженифър Анистън. И я обожава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар