Скандал: Никол Шерцингер сложи рога на Гришо с рапър!

Скандал: Никол Шерцингер сложи рога на Гришо с рапър!
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер изневери на Гришо с рапъра Биг Шон!

На Никол Шерцингер май вече й е омръзнало да бъде с Гришо. Двамата се срещат все по-рядко, заради служелбните си ангажименти. Смуглата поп дива често повтаряше, че може да не се виждат непрекъснато, но винаги когата се срещта, за тях е празник.

Никол Шерцингер

Смуглата перла Никол Шерцингер окичи главата на Гришо с огромни рога

А и Григор Димитров правел така, че нещата винаги да са страхотни. Но изглежда това не е достатъчно за смуглата красавица.

Тя отдавна мечтае за брак и семейство, както и за деца, на тенис звездата вероятно са дърпа от по-решителна крачка в живота си.

За двамата не спират да вървят клюките, че не са си верни толкова много. Напоследък певицата бе забъркана в нова любовна афера. Според таблоидите тя е изневерила на половинката си с рапъра Биг Шон.

Никол Шергинцер и 29-годишният изпълнител се засекли на лъскаво парти. Именно там били засечени, че имат по-близки отношения, разкриват източници.

Новината напълно шокирала гаджето на хип-хоп изпълнителя Джене Айко. Тя отричала това да е истина.

Докато бившата му приятелка Ариана Гранде била на коренно противоположно мнение. Тя, цитират я в английската преса, била убедена, че нещата между двамата са се случили наистина.

Самият рапър Биг Шон отрича да е имало нещо между него и Никол. Шерцингер обаче не е коментирала нищо до момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар