Бомба: Васил Найденов в жесток скандал с Любо Киров! Преглеждания: 8540

Васил Найденов се дразни, че Любо Киров му подбива участията
0
Оценете този post

Васил Найденов е бесен на по-младия си колега Любо Киров!

Васил Найденов не може място да си намери от яд. Той фучал и беснеел, но бил с вързани ръце. Естрадната легенда е сърдит на колегата си Любо Киров. Причината е, че по-младият изпълнител му пее песните по свои участия и сватби.

Васил Найденов
Васил Найденов се дразни, че Любо му подбива участията

Бившият вокалист на група „Те” редовно извивал глас с най-емблематичните песни на Васко Кеца. Според ветерана, когато Любо Киров изпълнявал „Адаптация”, „Сбогом, моя любов” и други негови известни парчета, така му взимал хляба от устата.

„Като той ги пее по участията си, моята работа спада. Заведенията ще предпочетат да го канят него, защото хонорарът му е по-малък, а и е универсален изпълнител, който може да изпълнява и мои песни и публиката да е доволна“, възмущавал се пред свои естрадната легенда.

Васко Кеца се чудел какво да направи, че да забрани на колегата си да пее неговите песни и така да печели. Само че Любо Киров му спретнал номер-той ги пеел така акапелно и реално, че по-възрастния поп изпълнител нямало за какво и как да се хване.

По този начин не му давал възможност и да се срещнат в съда, за да разрешат там проблемите, ако ги имало изобщо.

Преди това двамата били приятели. Колеги помнят как излизали тримата с Камен Воденичаров, за да купонясвати да се веселят. Само че професионалните интереси взели превес и сега Кеца търсил карез на по-младия си колега.

„От алчност всеки е озверял като вълк. Не се напечели Кеца, само ламти за пари“, коментират в бранша им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.