Взрив в Холивуд: Брад Пит и Дженифър Анистън са отново заедно!

Гласувайте за статията

Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно?!

Брад Пит и Дженифър Анистън отново са подновили връзката си. Слухът за това разбуни световните медии. Папараци уловиха холивудски ас и 49-годишната Джен още през януари.

Дженифър Анистън

Брад Пит и Джениъф Анистън са се събрали отново

Според издание зад океана те не само са затоплили отношенията си, но и са били заедно на Нова година. Двамата са празнували в ски курорта Аспен.

Според друга клюка „виновник” за събирането на бившите съпрузи има Джордж Клуни.

„Джордж винаги е мразил Анджи и изобщо не одобряваше начина, по който тя контролираше Брад по време на брака им.

Той обичаше Брад и Джен като двойка и беше съкрушен от раздялата им, особено когато разбра, че е заради Анджи. Затова Джордж беше първият, който свърза отново Джен и Брад“, издава близък до Пит.

Дженифър Анистън се свързала веднага с Брад, след като научила за раздялата му с Анджи. Въпреки че през далечната 2005 година двамата официално подписаха документите за развод.

Именно това, че не спирала да утешава бившия си, била причината двамата със съпруга й Джъстин Теру да се разделят.

„В опит да предотвратим появата на спекулации решихме да обявим раздялата си публично. Решението беше взаимно и взето с обич в края на миналата година. Ние сме най-добри приятели, които просто няма да продължат пътя си като двойка.

Ще продължим да поддържаме така ценното за нас приятелство“, гласи официалното изявление на доскорошните възлюбени, публикувано от говорителя на Анистън – Стивън Хювейн.

Брад Пит бил очарован и изненадан, че неговата бивша се сближила много с неговите деца. Това не било възможно докато той живееше под един покрив с Анджи.

„Децата винаги са искали да я опознаят, но Анджи не би позволила. Затова сега, когато най-накрая се запознаха с нея и прекарват доста време заедно, те наистина я обичат. Брад е много впечатлен колко добра майка е Джен“, пише сп. New Idea.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца, като само три от тях са биологични.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар