Диляна Попова: Не разчитам на гена! Имам диета, с която свалям 3 килограма за седмица (виж я тук)

Диляна Попова: Не разчитам на гена! Имам диета, с която свалям 3 килограма за седмица (виж я тук)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова е повече от слаба според някои, но продължава да иска да е перфектна!

Диляна Попова, която от години дели Асен Блатечки с жена му Катерина Горанова, явно се е примирила със съдбата си. И с факта, че перфектният мъж може би не съществува.

Диляна Попова

Диляна Попова призна, че редовно отслабва с лунната диета

Затова пък красавицата се е отдала на сина си и на работата си на модел. За която се изисква винаги да бъде в перфектна форма. Сигурно мнозина сега ще се опулят като разберат, че Диляна Попова спазва диети. Или по-скоро една и съща диета, с която успешно сваляла по 3 килограма за една седмица.

Манекенката признава, че не разчита на гена си – още повече с напредването на годините. И ако повечето хора я смятат дори за прекалено слаба, то критериите в модните агенции са коренно различни.

„Винаги, когато искам да отслабна, спазвам Лунната диета. От години я правя и мога да се закълна, че работи безотказно. Спазвам дословно и стриктно онова, което повелява намалавящата Луна и нещата са върхът.

Просто се съобразявам се с цикъла й. Започвам диетата, когато тя намалява и за една седмица, заедно с тренировките свалям 2-3 килограма. Препоръчвам я на всеки, който иска реално да види резултати по тялото си“, казва Диляна Попова.

Повтаря и натъртва обаче, че и при лунната, както при всяка друга диета, особено важно е движението. Няма как да не мърдаш по цял ден и да искаш да отслабнеш. Трябва да се гладува, но гладът е най-големия враг на добрата фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар