Вида Пиронкова надигна глас срещу Жана Бергендорф и Евровизия! (ето какво разкри композиторката)

Гласувайте за статията

Вида Пиронкова е повече от разочарована от Жана Бергендорф!

Композиторката Вида Пиронкова, чиято песен „Прераждане“ в изпълнение на Жана Бергендорф, бе отрязана от конкурса за Евровизия, е възмутена. Тя надигна глас срещу избора на парчето, което ще ни представи на конкурса. Както и срещу отношението на червенокосата фурия Жана.

Вида Пиронкова

Композиторката Вида Пиронкова разказа за съмнителен телефонен разговор с Жана Бергендорф

Вида Пиронкова разказа за съмнителния разговор, който провела по телефона с Бергендорф. И след който съмненията й не само не утихнали, но се увеличили.

„След като получих писмото от БНТ, че не сме одобрени за разглеждане от втората комисия, веднага го препратих на всички в екипа, включително на Жана. Ден по-късно тя ми се обади щастлива, че отива да пее в друг проект.

Загадката е как отива да пее в друг проект, ден след като е минала тази селекция от чуждестранната комисия. Беше убедена, че парчето им ще бъде избрано от българските оценяващи.

Авторът на песента Борислав Миланов я поканил да замени момичето, което я изпълнявало преди това. Как ще подмениш изпълнител, дори в група? Откъде знаеш, че твоята песен ще спечели?“, пита Вида Пиронкова и то съвсем логично.

Композиторката заяви, че вече е премахнала гласа на Жана Бергендорф от песента си и ще търси друг изпълнител, на който да я даде. Също така тя ще изпрати писмо до Комисията по култура в парламента, за да сезира за всички нередности по случая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар