Взрив: Ники Илиев се развежда заради красивата Даяна! (двамата с актрисата обявяват връзката си)

Взрив: Ники Илиев се развежда заради красивата Даяна! (двамата с актрисата обявяват връзката си)
5 (100%) 1 vote

Ники Илиев е подал молба за развод със Саня Борисова!

Актьорът и режисьор Ники Илиев е в развод със съпругата си Саня Борисова. Това разкриха достоверни източници пред вестник „Уикенд“. Стана ясно, че макар да крие пред медиите, Илиев вече е подал молбата за разтрогване на брака си.

Ники Илиев

Омайната Даяна Ханджиева е новата любов на актьора Ники Илиев

Съвсем скоро се очаква той да обяви и новата си връзка. При това не с коя да е, а с красавицата от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева. Младата актриса е завладяла напълно сърцето и ума на Ники Илиев, но не тя е причината за развода му.

Оказа се, че чувствата между двамата пламнали по време на снимките, но по-късно. В началото Ники си бил със Саня, а Даяна имала връзка с един от операторите на сериала. Нещата там обаче бързо се разсъхнали и чаровницата се поддала на чара на Ники.

„Даяна и Ники се събраха, когато вече връзката му със Саня Борисова се беше разпаднала. Проблемите им не са свързани с изневери, а с факта, че толкова години нямаха дете. Свекървата на Саня също никога не я е харесвала“, разкриват източниците.

Родителката на Илиев – Мирослава Кадурина още от началото не одобрявала Саня и се стремяла да я раздели от сина си по всякакви начини. Близки до красавеца се опасяват да не би да постъпи така и с Даяна Ханджиева, тъй като била твърде претенциозна към жените на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар