Жаси от „Сделка или не“ живее в палат като кралица!

Жаси от „Сделка или не“ живее в палат като кралица!
5 (100%) 1 vote

Жаси от „Сделка или не“ живее в палат, достоен за кралица!

Жаси от „Сделка или не” се радва на баровски живот. Красивата асистентка от развлекателното шоу се ожени за турски милионер. Бизнесът на Хари е в България и те живеят в столицата.

Жаси

Жаси от „Сделка или не“ случи на съпруг мечта

Двойката живее в баровският квартал „Панчарево”. Семейството обитава огромен палат с невероятна тераса. А гледката е убийствена и гледа към планината. Красавицата казва, че всяка сутрин обича там да си пие кафето.

В просторния имот чаровницата от „Сделка или не” си гледа трите деца. Зеки, Иса и Ариа се родиха в рамките на три години. Въпреки че малките се раждат през година Жасмина Маджид е в перфектна форма. Тя изглежда дори още по-добре от преди да се омъжи.

В момента блондинката е рекламно лице на редица марки продукти. А като терен на фотосесиите се изпролзва стилната и мечтана къща с огромен двор и невероятно прелестна тераса.

Жаси е търсена за реклама. Въпреки че е майка на три деца, тя има перфектните мерки на манекен. Защото бившата асистентка от „Сделка или не” се е подложила наредица пластични операции.

Тя има нови скули, устни и се подмладява усърдно с хиулорон. Освен това не спира да тренира във фитнеса. Това значително е подобрило визията й и се е отразило на фигурата й.

Блондинката казва, че по време на бременностите е качвала едва по 7-8 килограма. След което бързо ги е сваляла с правилен хранителен режим и упорити тренировки. Звездата от Нова телевизия винаги е проявявала желязна дисциплина, що се отнася за фигурата й.

Тя е пример за много дама. Самата Жаси признава обаче, че понякога й е трудно с три деца, които имат малка разлика помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар