Луиза Григорова си играе на родител: Виж как глези доведения си син!

Луиза Григорова вече иска да има бебе от мъжа си Мартин Макариев
0

Луиза Григорова вече мисли за бременност и деца!

Луиза Григорова се прави на майка. Популярната актриса се грижи за детето на мъжа си Мартин Макариев от първия му брак. Звездата от „Стъклен дом” и „Откраднат живот” си позволи няколко дневна почивка.

Луиза Григорова
Чаровната Луиза Григорова вече иска да има бебе от мъжа си Мартин Макариев

Семейството замина за Родопите. С тях е и синът на продуцента и режисьор от първия му брак.

Луиза не спира да се хвали колко е щастлива с „двамата си мъже”. Тя тренира за майка върху наследника на мъжа си, коментират запознати.

Популярната актриса се стреми да угажда във всичко на момчето и наистина го гледала като своя рожба.

„А, колко е хубаво, когато семейството ти е лудо. Обичам ги тези момчета прекрасни”, написа Луиза Григорова под общото фото, което качи на личния си профил в мрежата.

Григорова и Макариев си казаха „да” на морска сватба през юни миналата година в курортното село Лозенец. Преди да узаконят връзката си, режисьора и актрисата бяха заедно две години. Любовната им афера стартира доста драматично.

Фаталният Мартин Макариев вмъкна в постелята си Луиза Григорова, като преди това излезе от друга връзка. Той имаше любовна афера с колежката й Елена Петрова. Луиза Григорова и режисьора узакониха връзката си след като той напусна съпругата си Кремена, от която има син.

Залитането на Петрова по него пък провали брака на къдрокоската с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. От връзката си с бизнесмена тя има близнаци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.