Стигна дъното: Радина Кърджилова оплешивя от слабост! (тази снимка хвърли в ужас всички – ето на какво заприлича) Преглеждания: 23646

Радина Кърджилова заприлича на това. Нищо общо с красивото и свежо момиче от преди
0
5/5 - (2 votes)

Радина Кърджилова вече не прилича изобщо на себе си!

Ужасът е голям. Да, това, което виждате на снимката, е Радина Кърджилова днес. Фотото беше показано във вестник „Галерия“ и наистина разтърси близките, приятелите и феновете на акрисата.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова заприлича на това. Нищо общо с красивото и свежо момиче от преди

От него се вижда, че Радина Кърджилова вече не е и бледо копие на себе си от преди няколко години. Лицето й е направо изменено от слабост, а косата й е в страшен вид, тя направо е оплешивяла.

Оказа се, че всичко това се дължи на едно единствено нещо – актрисата се самоунищожава. И никой, и нищо не е в състояние да я спре. Дори синът й Христо, който е целият й свят и за когото тя трябва да мисли най-много.

Пита се как ще е в състояние да си гледа безпроблемно детето, когато тя самата има нужда от грижи и дори лекарска намеса, коментират втрещени хора от обкръжението на Кърджилова. Тя е прекрасен родител и стабилна опора на мъжа си Деян Донков, но за нея няма кой да се погрижи.

Радина спряла да се храни и едва кусвала малко плодове или бърза закуска на крак като храненията й се ограничавали понякога и до веднъж на ден. През останалото време карала на кафета и цигари, пише вестник „Галерия“.

Проблемите у дома я задушавали, защото връзката й с Деян Донков винаги е била доста проблемна и нездрава. „Тази любов е токсична, но те вече са семейство, никой не цели да ги раздели. Не можем да се месим, с вързани ръце сме“, казвал и бащата на Радина – Христо Кърджилов.

Ако продължава така, в скоро време актрисата може да изгуби и предложенията си за роли в театъра и киното. Там визията е от особено значение, а при нея положението става критично. Всички се надяват най-после да се стресне и да се върне към себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.