Гадорийка: Рачков изхвърли Мария Игнатова от най-платената реклама! (новият клип е без участието й)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков се постара да разкаже играта на Мария Игнатова по всички параграфи!

Старата любов ръжда не хващала. Хваща и още как, дори се превръща в най-ожесточената омраза. Това доказаха за пореден път бившите половинки Димитър Рачков и Мария Игнатова. Които от дълбоко влюбени, днес са първи врагове.

Рачков

Рачков разказа играта на Мария Игнатова, махна я от най-платената реклама

Актьорите и водещи на „Господари на ефира“ се опитаха да прекратят връзката си мирно и тихо, заради медиите. Но битката за надмощие, която продължават да водят, вече удари рекордни върхове.

Снощи видяхме поредния удар, който Рачков нанесе на предалата го с чужд мъж Мария Игнатова. Както знаем, двамата от години се снимаха заедно за рекламата на една от най-големите вериги ресторанти у нас. И получаваха такива пари, че свят да ти се завие.

Е, днес Рачков отново се е облажил с тлъстата сума, за разлика от бившата си благоверна. Мария Игнатова не е взела и стотинка, просто защото… е отрязана от рекламата. Без да подозира и напълно неочаквано за нея.

„Снощи пуснаха новия рекламен клип на видеото и разбира се, Рачков си е отново на мястото. От Мимето обаче няма и следа, и няма да има. Митко даде да се разбере, че няма да работи с нея и собствениците трябва да избират – или той, или тя. Естествено, че ще вземат него, защото хората го харесват повече“, коментират източниците.

На Мария Игнатова със сигурност й е призляло от този факт, но е с вързани ръце. И е най-добре да си затваря устата, за да не пострада и при Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар