Готви се жесток удар по Гала

Гласувайте за статията

Амбициозната Зейнеб клати стола на плевенчанката

Запознати от кулоарите на Нова тв издават, че срещу Гала се готви изключително жесток удар.

Ако всичко върви по план, не след дълго тя няма да е на екран. Тежкият удар, който Гала ще понесе ще й бъде причинен не от кой да е, а от асистентката й Зейнеб Маджурова.

Запознати издават, че когато туркинята си навие нещо на пръста, е готова на всичко, за да го постигне. Към днешна дата тя се е прицелила в мястото на Гала и вероятно не след дълго ще го заеме.

Гала

Амбициозната Зейнеб клати стола на плевенчанката

Участничката в първото издание на риалити формата „Биг Брадър“ за пореден път показа, че няма никакви пречки пред амбициите си и този път постигна една от мечтите си – свое женско развлекателно шоу. Предаването й вече е факт, а Зейнеб не крие мераците си да бутне рейтинга на водещата на предаването „На кафе“ – Гала, отбелязва „Уикенд“.

При все, че на пръв поглед Зизу и Гала са в добри приятелски отношения, то конкуренцията не спи. Макар рядко да са попадали в конкурентни ситуации, до този момент резултатите винаги са били в полза на Гала.

Преди да стане репортер в предаването „На кафе“, Зейнеб минава през няколко кабеларки, в които води свои рубрики в сутрешните часове. Поради тази причина нерядко й се налага да се бори за вниманието на публиката на плевенчанката.

След години тя успява да се докопа до Нова тв и акостира в предаването „На кафе“, където гребе с пълни шепи знания и трупа опит. Към днешна дата Зейнеб Маджурова си е повярвала дотолкова, че смята, че може да събори Гала.

След толкова години в сянката на плевенчанката, тя най-накрая събра смелост, за да покаже, че не би искала да репортерства цял живот.
Желанието й да поеме цялото шоу се изявило още повече, след като й се наложи да замества Гала в продължение на няколко дни, докато тя отсъстваше, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар