Нина Добрев се завръща на малкия екран (Вижте новата й роля)

Гласувайте за статията

Нина Добрев отново на екран

Нина Добрев стана известна на българската публика с участието си в сериала „Дневниците на вампира”. Тогава тя спечели българските зрители с превъплъщението си в образа на Елена Гилбърт. „Бях човек, вампир, двойник, луда безсмъртна, двойник, който се преструва, че е човек, човек, който се преструва, че е двойник”, написа актрисата за своята роля. Сега обаче на актрисата с български корени й предстои нова роля.

Нина Добрев се завръща на малкия екран с нова роля. Тя ще бъде звездата в новия сериал на CBS. Сериалът ще бъде комедия и се казва „Fam”. Това ще бъде първият телевизионен проект на актрисата с български корени след оттеглянето и от „Дневниците на вампира”.

„Fam” ще покаже историята на жена, чиято мечта е да прекара живота си с нейния годеник и невероятното му семейство. Плановете й обаче стават на пух и прах, след появата на доведената й сестра, която бяга от баща си.

Нина Добрев влиза в ролята на чаровната и забавна Клем, която току-що се е сгодила за любимия си Джей. В живота й обаче настъпват редица промени, когато нейната полусестра Шанън решава да се нанесе в дома й. В ролята на Шанън ще видим Одеса Адлон.

Режисьор на сериала е Скот Елиъс, а сценарият е на Корин Кингсбъри. Освен Нина Добрев в комедият участват още Одеса Адлон, Шерил Лий Ралф и Брайън Стоукс Мичъл.

Нина заминава с родителите си за Канада, когато е само на две години. Актрисата има много успешни роли в киното. Тя участва в „Crash Pad ”,  „Линия на смъртта”, „Трите Хикса: Отново в играта”, „Нека сме ченгета”, „Предимствата да бъдеш аутсайдер”, „Съквартирантката” и много други.

Нина Добрев се завръща на малкия екран

Нина Добрев се завръща на малкия екран сн. Интернет

Дали с ролята на Клем в новия комедиен сериал, Нина Добрев ще постигне същият успех, както с ролята на Елена Гилбърт, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар