„Бригада нов дом” помага на самотна майка с три деца (Вижте историята на майката)

„Бригада нов дом” помага на самотна майка с три деца (Вижте историята на майката)
1 (20%) 1 vote

„Бригада нов дом” помага на Зоя да преодолее кошмарен период

„Бригада нов дом” помага на многодетна майка изпаднала в трудно положение. В новия сезон Мария Силвестър и бригадата на Караджов помагат на многодетни семейства да променят живота си и да сбъднат мечтите на най-малките им членове.

„Бригада нов дом” утре ще помогне на многодетната майка Зоя Илиева. Бригадата ще заличи следите от един кошмар за самотната майка с три деца, която вече пет години се бори с разрухата в жилището си.

Зоя Илиева и трите й деца остават сами след тежка битка на татко Едуард с рака. Преди близо десет години Ерик (16г.), Екатерина (13г.) и Едуард (11г.) губят своя татко, а Зоя губи своя любим. Зоя остава сама и всички семейни задължения падат на нейните рамене. След смъртта на съпруга й Едуард, свекървата отказва да й помага и предлага на Зоя да даде децата за осиновяване.

Като всяка майка Зоя не иска да изоставя своите деца и решава, че каквото и да става тя ще се справи. Тя е убедена, че с желание и борбеност ще успее сама да отгледа и възпита децата си в любов. За известен период от време семейството живее в приют и по квартири.

Преди пет години обаче борбената майка и децата й успяват да получат общинско жилище. Апартаментът се състои от две стаи, кухня и баня. Жилището е в окаяно състояние, защото ремонт не е правен отдавна. Влагата и мухълът са навсякъде. Подовете са с различни настилки, а стените се рушат и падат. През последните пет години Зоя се опитва да подобри положението и прави частични ремонти. Тя няколко пъти ремонтира терасата, но без особен успех. Банята е в трагично състояние, а в кухнята има само един стол. Трите деца делят една стая. Зоя спи на стар матрак, подпрях върху две нощни шкафчета.

„Бригада нов дом” помага на самотна майка с три деца

„Бригада нов дом” помага на самотна майка с три деца

Зоя не се отчайва, но за съжаление средствата не й стигат. Мария Силвестър и бригадата на Караджов ще помогнат на тази борбена жена да се справи с трудностите и ще върнат усмивките по лицата на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар