Нова трагедия в завод „Арсенал“

Гласувайте за статията

Един човек е изгубил живота си

Поредната жестока трагедия се е разиграла по-рано днес в завод „Арсенал“, в Казанлък.

Запознати издават, че при възпламеняване в цех 3 в завод „Арсенал“, е изгубил живота си млад мъж. Друг мъж е със сериозни изгаряния.

Към мястото на инцидента, са били насочени няколко линейки, пожарни и полицейски патрули. Според първоначалната информация, която все още не е потвърдена официално, при взрива в завод „Арсенал“, живота си е изгубил 39-годишен работник.

"Арсенал"

Един човек е изгубил живота си

От МВР съобщиха, че сигналът за тежкия инцидент е бил подаден на спешния номер 112 около 10.25 ч. към момента огънят вече е потушен. Предстои да се проведе разследване, което да уточни причините за възникналия инцидент.

Само преди две години в същия цех при възникнала експлозия изгубиха живота си трима човека, пише pik.bg.

Преди броени минути министъра на икономиката Емил Караниколов излезе от срещата на Министерски съвет, където премиерът Бойко Борисов изрече доста интересни думи за ЧЕЗ и комисията, на която предстои да нищи скандалната сделка.

Министър Караниколов даде и последна информация за жестоката трагедия в завод „Арсенал“.
На първо място министърът отбеляза, че това е 100% частно дружество. След това допълни, че на мястото са изпратени екипи, които проверяват какво точно се е случило.

От думите му стана ясно, че става въпрос за производствена авария. Той потвърди първоначалната информация за един загинал. Министър Караниколов изрази съболезнования към семейството на загиналия.

Караниколов бе категоричен, че наистина става въпрос за изключително неприятен инцидент, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар