Нов инцидент с Хилари Клинтън в Индия (Бившата първа дама не може и да ходи)

Гласувайте за статията

Какво става с Хилари Клинтън?

Посещението на Хилари Клинтън в Индия предизвика маса въпроси. Бившата първа дама очевидно има сериозни проблеми с двигателния апарат, защото за пореден път едва не се преби.

Докато се разхождаше из местните забележителности, Хилари се подхлъзна и за пореден път пострада. Това не е първият случай, в който съпругата на Бил Клинтън претърпява подобен инцидент.

Паметливи припомнят, че тя си счупи пръстите на единия крак по време на посещение в Лондон. Тогава Хилари прекара в гипс няколко седмици, докато се възстанови. Сега хлъзгавите стъпала в Индия отново се оказаха проблем за бившата първа дама на Америка.

Съпругата на Клинтън бе придържана от двама сътрудници, за да не се пребие. Това е лично пътуване на 70-годишната президентша до Индия и няма за цел политически срещи. За съжаление разходката й се превърна в кошмар след инцидента.

Честите падания на Хилари станаха повод за слухове, че президентшата има проблеми със здравето. Припомняме ви, че тя имаше подобни неприятности и по време на посещения в Ню Йорк и Вашингтон. При предизборната й кампания не беше необичайно, съпругата на Бил Клинтън да бъде видяна придържана от поне двама мъже, които да й помагат да ходи.

Това роди и слуховете, че госпожа Клинтън има проблеми със здравето и не е способна да бъде държавен глава. Тогава тръгнаха и слуховете, че състоянието й е било умишлено укрито.

Малко след инцидента Хилари позира щастлива и усмихната пред камерите. По нищо не личеше, че е претърпяла инцидент или поне тя си даваше такъв вид, докато дори подскачаше пред тях.

Хилари Клинтън се преби в Индия

Хилари Клинтън се преби в Индия сн. You Tube

Ден по-рано Хилари обяви, че Америка не заслужава президент като Доналд Тръмп. Коментарите й бяха по повод реформите в Белия дом и новата политика на Тръмп. Самата тя призова за импийчмънт и нови избори. Нищо чудно това да се случи преди края на втората година на милиардера в Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар