Край: Камерън Диас се сбогува с киното! (още подробности) Преглеждания: 2142

Камерън Диас напуска киното, не искала да се снима повече
0
Оценете този post

Камерън Диас не искала повече да работи и да се снима в киното!

Камерън Диас се отказва от актьорството. Красавицата е една от най-високоплатените актриси в Холивуд. Но 45-годишната звезда вероятно е решила да прекрати изявите си на екрана. За това съобщи нейната колежка Селма Блеър.

Камерън Диас
Камерън Диас напуска киното, не искала да се снима повече

Тя заяви, че чаровницата предпочитала да прекарва повече време със съпруга си, отколкото на снимачната площадка или да се изявява на екран.

„Тя няма нужда да се снима повече. Животът й е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да се върне. Тя е щастлива”, каза Селма Блеър.

Камерън Диас има желание да се оттегли от професията си, но нейните почитатели не мислят така. Те не спират да я „бомбандират” с различни сценарии.

„Камерън Диас непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време”, каза човек от обкръжението й пред вестник „Дейли стар”.

Актрисата е на сцената още от 21-годишна. Тогава снима филма „Маската”. Последният филм на Камерън е „Ани” , сниман през 2014-та година. Оттогава до днес тя отхвърля множество изгодни предложения за нови роли.

В началото на годината близък до актрисата каза, че сега тя мечтае за бебе и няма нищо против да е домакиня.

Малко след като се разпространи новината Селма Блеър написа следното съобщение в социалната мрежа.

„Извънредни новини: Хора, направих си шега в интервюто. Камерън Диас не се отказва от нищо. И нещо още по-важно: Спирам да бъда „говорител” на Камерън Диас”, написа Блеър в социалната мрежа Туитър.

Така актрисата успокои феновете на Камерън Диас, че тя не се е отказала от киното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.