Слави Трифонов се пенсионира: 18 години на екран са напълно достатъчни!

Гласувайте за статията

Слави Трифонов смята да напусне шоуто и да се пенсионира!

Слави Трифонов призна нещо, което втрещи зрителите. Дългия заяви в ефира на собственото си шоу, че вече 18 години е на екран. И според него тези години са напълно достатъчни, за да се оттегли от ефира.

Слави Трифонов

Слави Трифонов смята да прекрати договора си с Би Ти Ви и да излезе в пенсия

С което потвърди слуховете, че след като му изтече договора с Би Ти Ви, възнамерава да прекрати предаването си.

Шоуменът стартира преди месец кастинг за политици. Той заяви, че иска да набере нови хора, които не са корумпилани и не са обвързани в никакви кръгове и политически далавери. Които, според него, наистина мислят за България и ще оправят дережето на народа и страната ни.

Не за първи път учиндолецът споделя, че ще прекрати шоуто си. Но сега е категоричен, че евентуалния край на „Шоуто на Слави” наближава. Според близки до Слави Трифонов, той споделил, че иска да се оттегли, за да не досади на публиката.

И така според него нямало да има после за какво да съжалява. Шоуменът имал много хубави моменти през тези 18 години и било добре да си тръгне с достойнство. Освен това Слави Трифонов имал сериозни намерения да влиза в политиката тази есен.

Преди това на дневен ред стои и предстоящият концерт на Дългия и неговия Ку-ку бенд на 9 юни. Той ще се проведе в най-голямата лондонска зала The O2 Arena.

Залата разполага с 20 000 места и е най-голямата в цяла Европа. В нея околото датата на Слави имат концерти световните певци и музиканти Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар