Вида Пиронкова посече Жана Бергендорф и парчето, с което ще се представим на Евровизия! (виж тук)

Гласувайте за статията

Вида Пиронкова откровено разкри, че не харесва избраната от журито песен за Евровизия!

Композиторката Вида Пиронкова остро разкритикува избраната от журито у нас песен за Евровизия. След като нейното предложение в лицето на прекрасното парче „Прераждане“ отпадна, Пиронкова заподозря откровени манипулации и машинации на гласуващите.

Вида Пиронкова

Вида Пиронкова разкости избраната песен с участието на Жана Бергендорф

А като се разбра, че не друго, а парчето „Кости“ на продуцента Борислав Миланов ще се бори на Евровизия, гневът й бе напълно оправдан. Защото Вида знаеше, че то ще бъде избрано още преди резултатите да излязат.

„Песента, която ще ни представя на конкурса „Евровизия“ в Лисабон, отива към вампирска без никакъв логичен текст, абсолютна компютърна компилация“, категорична е Вида Пиронкова. Тя не може да си изкриви душата дотам, че да скрие реалното си мнение за този продукт.

Който, всъщност е в изпълнение на Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов – JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, които се събраха в групата Equinox.

„Разбира се, че любовта няма граници, но за да я има поезията и красотата на една песен, трябва да има метафори, красив текст. А тук и изпълнението е странно. Разнополови младежи и Жана, която е за пълнеж, за баланс.

Екипът е същият, който ви пророкувах, че ще стане първи – на продуцента Борислав Миланов. Не знам докога ще се случва това. С парите на данъкоплатците да се правят игрички? Не ги е срам“, искрено се възмущава Вида Пиронкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар