Десислава изпадна в тежка депресия: Благой Найденов се видя в чудо! (още подробности)

Гласувайте за статията

Десислава е постоянно без настроение и няма желание дори за ласки с мъжа си!

Певицата Десислава беше на седмото небе след раждането на втория си син Борис. Но от няколко седмици насам нещата претърпели коренен обрат. Певицата изпаднала в депресия, а половинката й Благой Найденов се видял в чудо.

Десислава

Десислава е в депресия заради визията си, държи се зле дори с мъжа си

Това разкриха близки до двойката, които се надяват Деси да се оправи възможно най-бързо. Оказа се, че причината за състоянието й е невъзможността да отслабне. Певицата наедря солидно по време на бременността си, но още не може да свали и три кила.

Да се гледа дебела в огледалото и да чете критики за фигурата си й се отразявало пагубно на настроението и енергията през деня. Както знаем, Десислава твърдо отказа да се върне на сцената като обоснова решението си с грижите за малкия Борис.

Колежките й Галена, Емилия и Джена обаче също родиха, но се върнаха на работа едва месец-два след раждането си. Да не говорим, че и трите бяха в почти перфектна форма.

„Деси не спира да се ядосва, че не може да отслабне и вече не иска да си гледа образа в огледало. Дори желанието й за секс с Благой се е стопило, а той, горкият седи на сух режим. Станала е сприхава, раздразнителна и твърде чувствителна, което й се отразява зле“, коментират източниците.

Надяват се, когато изпълнителката спре да кърми бебето си, да се захване с някоя добра диета, да поспортува и най-после да се върне във форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар