Вижте песента, която ще представи България на Евровизия (Видео)

Вижте песента, която ще представи България на Евровизия (Видео)
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф ще представи България на Евровизия

Жана Бергендорф и още четирима изпълнителя ще представят България на Евровизия. Те са част от формацията Equinox, чиято песен „Bones“ беше одобрена от БНТ да се яви на музикалния конкурс. Освен Жана, част от групата са Владимир Михайлов, Георги Симеонов, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Припомняме, че Бергендорф се забърка в скандал с песента за Евровозия, след като първоначално даде заявка за участие в конкурса с друга песен-на композиторката Вида Пиронкова. После обаче предпочете конкурентното парче.

Уникалната вокална формация ще излезе на сцената на музикалния форум по време на първия полуфинал на 8 май в португалската столица Лисабон. За българската песен ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави.

„Новата българска песен е силна заявка за „Евровизия” 2018 и целият ни екип вярва в нея. След успехите на България в последните две години, очакванията на зрителите и феновете на „Евровизия” от цял свят са много високи и за нас в БНТ беше важно да изберем проект, който да се забелязва и да бъде различен от всичко, правено досега. Освен, че има универсално послание, „Bones“ дава и много добри възможности за оригинално сценично представяне“ – каза продуцентът на българското участие в „Евровизия“ Йоана Левиева – Сойър.

ЕвровизияМузикалният продуцент, с който Българската национална телевизия ще си партнира за българското представяне на „Евровизия” 2018, е Symphonix International. Компанията се свързва с българските успехи на „Евровизия“ през последните две години. Техни композиции са „Beautiful Mess“, в изпълнение на Кристиан Костов, който завоюва второто място на „Евровизия“ през 2017 година и „If love was a crime”, с която Поли Генова се изкачи на четвъртата позиция в песенния конкурс през 2016 година, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Вижте песента, която ще представи България на Евровизия (Видео)”

 1. Веско

  мар. 13. 2018

  Това българска песен ли е? Нещастно племе!

 2. Краси

  мар. 14. 2018

  Невероятна , уникална песен! Хвана ме направо за сърцето! Модерно звучене, дълбокосмислен текст, прекрасни гласове! КАРА МЕ да настръхвам! Мечтая си да спечелим, ще бъде заслужено! Гордея се с Жана и останалите от творческия екип! ОБСЕБЕНА СЪМ ОТ ПЕСЕНТА И НЕ МОГА ДА СПРА ДА Я СЛУШАМ!
  Благодаря на създателите на песента, че ми подариха три минути истинско щастие с Bones! Велики сте!

Добавете коментар