Туш: Андреа щяла да прибира по 10 бона в евро за участия в чужбина!

Андреа се кани да пее само в чужбина и то срещу 10 бона в евро на участие
0

Андреа щяла за заработва по 10 бона в евро на участие!

Андреа постигна мечтата си. Половинката на Кубрат Пулев вече се утвърди на международна сцена. Певицата напусна „Пайнер” и според очакванията й кариерата й би трябвало да замре. И да тръгне надолу.

Андреа
Андреа се кани да пее само в чужбина и срещу 10 бона в евро на участие

Но противно на злобните подмятания, блондинката не само че няма да спре да пее, ами ще взима още по-тлъсти пачки. Защото тя ще извива глас почти само зад граница.

Русата фурия вече си е уредила куп участия в чужбина. Андреа подписала солиден договор с продуцентска компания в Румъния.

Тя ще я продуцира и лансира в изявите й. За всяка сценична поява Андреа ще прибира по десет хиляди в евро.

Поп фолк дивата вече има две заявени участия. Тя ще извива глас в столиците на Азербайджан и Грузия. В Баку фолкаджийката ще пее в един от най-лъскавите клубове.

В Азербайджан са полудели по парчетата на Андреа. Въпреки че до участието й остават още десетина дни места в заведението местата вече са продадени на сто процента.

Половинката на световния шампион по бокс със сигурност няма да извива глас следващия месец в България. Тя има оферти да пее в Германия, както и в други западноевропейски страни.

След напускането на димитровградската музикална компания Андреа се бори много кариерата й да не залезе. Сега тя не само че не свърши, а тръгна на друго, по-високо ниво.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.