Рени се стопи от самота: Не може и не може да си намери мъж!

Гласувайте за статията

Рени отслабна от самота, не може да си намери мъж!

Рени няма късмет в любовта. Чалга ветеранката се разведе преди три години със съпруга си Борис Пилософ и оттогава все удря а на камък. Позабравената поп фолк певица напомни за себе си с участието си във Вип Брадър 2016.

Рени

Рени все не случва на мъжа, когото търси

Говори се, че след раздялата с мъжа си тя не може да го забрави и трудно допуска нови мъже до себе си. Тя свали десетина килограма и евече е в топ форма, но продължава да е сама.

„Има разни мъже, които се навъртат край мен, но повечето не търсят сериозни отношения, а аз нямам нужда от връзки еднодневки. Посветила съм се на синовете и се чувствам добре, друго не ми трябва”, споделя изпълнителката.

Наскоро Рени се завърна от почивка в Дубай. Противно на клюките за богатото арабско емирство тя не замина с ново гадже, а с двамата си сина Борис и Аспарух. Певицата се стремяла по всякакъв начин да компенсира липсата на баща им, който все по-рядко се вижда с децата си.

Борис Пилософ заряза Рени и децата си заради по-млада любовница. Той причини куп неприятности на семейството си, като ги остави на улицата и без средства. Рени пък обиколи медиите, за да се ожалва от кръшкача и с това още повече утежни и без това тежкото си положение.

Дори участието й в скандалджийското шоу не промени нищо в кариерата й.Въпреки всичко тя не успя да надмогне конкуренцията с новоизгравящите млади певици.

Според близки до Рени покрай стреса и тежкия развод тя започнала да слабее ударно. Рени винаги е имала проблеми с теглото и се подложи на какви ли не диети, но ефекта бе краткотраен. Тя още повече се окръгли след раждането на двамата си сина. Днес изпълнителката е в много по-добра форма.

Тя изглежда перфектно, а като доказателство не спира да публикува снимките си в социалната мрежа. Така тя иска да натрие носа на бившия си. И макар да гони 50-те феновете я окуражават да се снима, защото изглежда невероятно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар