Златка Райкова вече иска да си има бебе!

Златка Райкова мечтае за сцена и слава още от малка. Сексбомбата прави първи стъпки да се изяви по участия, но не й стига късмет и талант. Макар да удря на камък, Русата Златка никога не се отказва да демонстрира способностите на гласа си. [caption id="attachment_545650" align="aligncenter" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова сподели най-голямата си мечта[/caption] „Когато ме поканиха във формата „Като две капки вода”, не можах да повярвам. Това е сбъдната моя мечта. Горе-долу мога да пея, артистична съм, а сцената винаги ме е привличала”, споделя Златка.

Първите й стипки на сцената пазарджиклийката прави още на невръстните 18 години. Тогава тя замества едно от момичетата на новосформираната формация „Фатално 3”. Амбициозният проект бил на шефката на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева.

След като издава няколко песни, една от певиците в групата се отказва. За да не пропадне бизнес начинанието, в което са вкарани доста пари за лустро на певачките, е повикана за заместничка Златка Райкова. Тя успява да стъпи на сцената няколко пъти, да пее в различни кръчми и дори участва в два големи фолк концерта. Макар да има изяви тя не вижда бъдещето си на чалга певица заради ниските хонорари. Защото голяма част от парите на трите отивали при продуцентите, а остатъка се разделял на три. Така всяка от певиците си отивала с хонорар от по 60-70 лева за изява. Но на сцената на „Като две капки вода” Русата Златка сбъдва детската си мечта да пее на сцена. Тя обаче се надява да се изпълни и още едно нейно желание-да стане майка. Вече пет години тя излиза и живее под един покрив с ММА боеца Георги Валентинов. Боецът не искал скоро да се разделя с ергенлъка, а тя не искала да го притиска за такова важно решение. „Георги е много добър с мен. Толкова е внимателен, че дори няма за какво да спорим. Никога не сме се разделяли, въпреки слуховете за това”, преди време сподели плеймейтката, цитирана от "Уикенд". Но блондинката искала вече да си има наследник, защото всичките й приятелки си имали деца. Георги обаче се дърпал, защото не искал да става от сега бавачка. „И двамата не вярваме в брака, но пък се надяваме да имаме дете, дай Боже, скоро”, преди време издаде Райкова.