Шок: Ивана замяза на сбръчкана бабичка, съсипа се от пластики! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ивана се е вманиачила по визията си, но вече превръща и ефекта в дефект!

Певицата на народа Ивана не прилича на себе си. Напоследък тя се явява с все по-лоша визия пред феновете си, които вече я оприличават на сбръчкана бабичка.

Ивана

Ивана не спира да блъска лицето си с какво ли не, вече стряска феновете нощем

Разбира се, заслуга за това нямат годините на певицата, които не са чак толкова много. А пластиките, на които тя се подлага буквално като ненормална.

Близки до нея източници разкриха, че Ивана страда от някакво чувство за малоценност относно външния си вид. И постоянно си внушава или, че е дебела като свиня, или че е стара и съсухрена като баба Цола от Забърдо.

Тези комплекси избивали дотам, че певицата постоянно искала да се подлага на разкрасителни и подмладяващи процедури. Които обаче вместо в ефект, се превръщали в дефект.

„Така е, защото са много и начесто. Нормално е една жена на нейните години да си сложи малко ботокс или хиалурон някъде, да си опъне бръчките и да освежи кожата. Но и тези неща се правят през периоди, затова са лекарите. Ивана обаче не слуша никого – блъска ли блъска лицето си и накрая замяза на това“, коментират източниците.

Според феновете й в мрежата изпълнителката е била хубава преди, докато сега е сбръчкана и подпухнала като хомяк. Явно обаче Ивана си се харесва и изобщо не смятала да спира с интервенциите за младост и ‘убост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар