Скандални разкрития за актрисата Силвия Лулчева

Скандални разкрития за актрисата Силвия Лулчева
4 (80%) 1 vote

В гилдията коментират, че Васил Бинев е известен основно като глас зад кадър

На бял свят излязоха скандални разкрития за актрисата Силвия Лулчева.

Оказва се, че в новия пети сезон на хитовия български сериал „Откраднат живот“, който стартира в ефира на Нова тв, ще бъдат внедрени нови лица, които никак не са случайни.

Едно от тези лица е не кой да е, а съпругът на актрисата Силвия Лулчева – актьорът Васил Бинев. Може би дори не сте чували за него и това е напълно разбираемо като се има предвид фактът, че кариерата му се свързва основно с дублажи.

Силвия Лулчева

В гилдията коментират, че Васил Бинев е известен основно като глас зад кадър

Въпреки това той е бил уреден за роля от съпругата си Силвия Лулчева в сериала „Откраднат живот“ по възможно най-безцеремонния начин. Междувременно актрисата продължава участието си в сериала „Столичани в повече“. Както е известно и двата сериала са дело на продуцентската компания на Евтим Милошев и Любо Нейков.

В гилдията коментират, че Васил Бинев е известен основно като глас зад кадър. Въпреки това към днешна дата съпругата му го е уредила в един от най-хитовите български сериали. Несъмнено участието в „Откраднат живот“, е мечта за всеки един актьор. За съжаление обаче не всички имат връзките на Бинев, коментират от актьорската гилдия, допълвайки „Халал да му е!“.

С важна роля в хитовата поредица ще блесне и Велислав Павлов, който бе награден със златна роза за играта си във „Вездесъщият“.
Преди известно време той сподели, че присъединяването му към екипа на „Откраднат живот“, е изключително отговорно, тъй като това е един от най-гледаните сериали в страната.

Актьорът допълва, че самият той изпитва огромно уважение към хората в бели престилки. Сериалът се завърна отново в ефира на Нова тв на 27 февруари, а новият сезон ще премине под надслова „Критична точка“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар