Сашо Майонезата се върна при една от бившите си любови

Гласувайте за статията

По всичко личи, че двойката е успяла да преодолее всички трудности

Бизнесменът Александър Найденов, който като че ли е много по-известен с прозвището си Сашо Майонезата, изненада всички като се върна при една от бившите си любови.

При все, че към днешна дата Елен Колева е сама, далеч не става въпрос за нея. Сашо Майонезата е възстановил отношенията си със сървайвърката Ралица Кирилова. Няколко месеца, след като се заговори за раздялата им, двойката бе засечена да се разхожда в един от столичните молове.

60-годишният бизнесмен Сашо Майонезата и 25-години по-младата му любовница, се радвали на изключително внимание от страна на персонала на рибното заведение за бързо хранене, което избрали да обядват.

Сашо Майонезата

По всичко личи, че двойката е успяла да преодолее всички трудности

При все, че Сашо Майонезата и изгората му се наредили като всички останали на опашка, получили изкусително предложение от персонала. Те им предложили да си изберат какво искат да хапнат и да седнат на маса, на която поръчката да им бъде сервирана.

Обядът им преминал в сладки приказки. Очевидно обаче вниманието, което привлекли не се понравило никак на бизнесмена и малко, след като се нахранили, той настоял да стават.
Преди това обаче сървайвърката, която се прочу с прякора Черната пантера, посетила тоалетната. През това време Сашо Майонезата търпеливо я изчакал.

Следобедът на двойката минал в нова порция обиколки из скъпарските магазини на мола. Може би към днешна дата всичко помежду им е наред и са успели да преживеят трудностите, заради които се разделиха преди време.

Припомняме, че през миналата година, Ралица, която се изявява като фотограф преживя изключително тежко раздялата помежду им. Тя дори опита да сложи край на живота си като се нагълта с ударна доза хапчета, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар