Сашо Кадиев взриви ефира Преглеждания: 4270

Тв водещият отново се развихри
0
Оценете този post

Тв водещият отново се развихри

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, взриви ефира.

Той за пореден път доказа, че нищо не е в състояние да го притесни.

Сашо Кадиев и екранната му партньорка Деси Стоянова, бяха сюрпризирани с неочаквани подаръци. Новите коментатори в студиото на „Преди обед“ тази седмица бяха доскорошният тв водещ Павел Владимиров и музикантът Вида Пиронкова.

Сашо Кадиев
Тв водещият отново се развихри

Този, който поднесе изненадващите подаръци, бе Павел Владимиров. Той сюрпризира водещия Сашо Кадиев, подарявайки му… дървена лъжица. Същият подарък получи и колежката му Деси Стоянова, както и Вида Пиронкова.

Павел Владимиров призна, че от доста години използва дървената лъжица за почистване на езика си. Всички са наясно, че само измиването на зъбите далеч не е достатъчно, за да се избавим от бактериите, които се развъждат в устата. Именно поради тази причина все повече четки за зъби се правят с грапав гръб или дръжка, които служат за почистване на езика.

На свой ред Сашо Кадиев също побърза да се похвали, разкривайки своите хигиенни навици: „То и аз си го чистя, с четка“.
Павел Владимиров обаче му отговори, че дървената лъжица е далеч по-ефикасна. Освен това предимство е и фактът, че е изработена от естествен материал и освен това е възможно най-безопасна.

Няколко минути след разговора около хигиенните навици на присъстващите в студиото, Сашо Кадиев шашна колежката си, гостите и зрителите на предаването.
Той се впусна във вихрен латино танц, изпълнявайки предизвикателството, отправено от зрител. Той го изпълни с невероятен хъс и фриволни стъпки.

Авторското изпълнение на Сашо Кадиев бе възнаградено с бурни аплодисменти. Той пък видимо запъхтян заяви, че това е неговата запазена марка – „фрий стайл“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.