Стоян Алексиев се видя в чудо Преглеждания: 3794

Всяка негова поява сред студентките предизвиква въздишки
0
Оценете този post

Всяка негова поява сред студентките предизвиква въздишки

Актьорът Стоян Алексиев се видя в чудо и вдигна ръце.

След като връзката му с Ивана Бобойчева видя бял свят, актьорът се вкара в истински кошмар.

Колегите на 66-годишният Стоян Алексиев, който напоследък се вживява в ролята на Дон Жуан вече се шегуват, че студентките си записват номерца за това коя първа да се докопа до него.
Истината е, че Стоян Алексиев си завъди любовница, която е негова студентка. Бобойчева е с цели 41 години по-млада от него, но очевидно за актьора това не е пречка, отбелязва на страниците си „Телеграф“.

Стоян Алексиев
Всяка негова поява сред студентките предизвиква въздишки

В четвъртък екранният проф. Генадиев от сериала на Нова тв – „Откраднат живот“, ще навърши 67 години. Въпреки напредналата си възраст към днешна дата той е най-актуалният Дон Жуан в актьорските среди.
Запознати разкриват, че толкова жени не се въртят дори около Деян Донков и Дарин Ангелов, колкото около възрастния им колега.

Припомняме, че папарашки снимки, които уловиха Стоян Алексиев и Ивана в доста сюблимен момент пред Народния театър, предизвикаха грандиозен скандал. На фотосите ясно се виждаше как актьорът бърка в гащите на студентката си.

Тази случка има и своите положителни страни. Към момента Алексиев се е превърнал в истински хит сред театралните златотърсачки. Те смятат, че ако завържат връзка с него, това ще им уреди разпределение в столичен театър. Тази екстра ще ги освободи от търсене на щастието в провинцията.

Със сигурност нито един млад актьор не би искал да бъде заточен в някой от театрите в провинцията. От друга страна разпределението в някой от софийските театри е повече от изгодно, тъй като така има много по-големи шансове да бъдат забелязани и дори да им предложат роля в някой филм, сериал или друга театрална постановка.

Отделно от това из столичните театри вече се носят изключително пикантни истории за това как Алексиев се е превърнал в интимен гуру, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.