Лили Иванова се вкара в страшен кошмар

Лили Иванова се вкара в страшен кошмар
4.5 (90%) 2 votes

Примата се размина на косъм от съдебен процес

Едва ли на Лили Иванова й е минало дори през ума, че някога ще се вкара в подобен кошмар.

От близкото й обкръжение издават, че съседи от етажната собственост, са завели дело срещу нея, отбелязва „Телеграф“.

Става въпрос за жилището, което притежава в затворения комплекс „Силвър Сити“, намиращ се в близост до Южния парк в столицата.
Естрадната прима е трябвало да плаща редовно такса за поддръжката на комплекса. В тази такса са включени разходите за чистачка, водопроводчик, противопожарна безопасност, градинар и още редица други дейности.

Лили Иванова

Примата се размина на косъм от съдебен процес

Неизвестно поради какви причини обаче изпълнителката на „Панаири“, е пренебрегнала тези плащания. Вероятно е сметнала, че след като не пребивава в жилището, не дължи тази такса, но много е сгрешила. Живущите в комплекса са категорични, че тази такса е задължителна за всеки собственик на имот там, без значение дали живее в него или не.

Именно поради тази причина домоуправителят Георги Хаджитодоров, е завел дело срещу Лили Иванова в районния съд. Делото е по чл. 410 от ГПК и е за неплатени парични суми в размер на 25 хиляди лева.
Същевременно с това домоуправителят е пуснал и иск за възбрана на имота й, без да я питат дали възнамерява да се издължи или не. Едното дело е приложено към другото.

В момента, в който Лили Иванова научила, че ще бъде изправена пред съда, веднага позвънила на домоуправителя, за да си оправи сметките. Така малко по-късно делото било прекратено, а Лили Иванова издължила до последната стотинка задълженията, които й се били натрупали.

Официално Лили Иванова е собственик на апартамент в затворения комплекс от 2009 година. Имотът е с площ от 137 кв.м., за които примата е платила 201 430 лева. Освен това жилището е с подземен гараж, прилежащо мазе, както и част от земята, върху която е построено зданието, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар