Какви ги върши Венета Райкова?

Гласувайте за статията

Тв водещата се предложи на Яни

С това си действие Венета Райкова определено успя да остави всички без думи.

Русата фурия надмина всички очаквания. За никого не е тайна, че от известно време насам двамата със съпруга й Тишо, са разделени.

Очевидно Венета Райкова не може да стои дълго време без мъж или поне това издава поведението й.
Запознати издават, че тв водещата се е предложила сама за съпруга на победителя от последния сезон на риалитито „Фермата“ – Яни.

Венета Райкова

Тв водещата се предложи на Яни

Изненадващото си предложение Венета Райкова отправила към Яни в последното издание на предаването „Папараци“, в което фермерът гостува.
Той обаче успя да изненада всички с реакцията си. Вместо да остане поласкан и да приеме предложението й с широка усмивка, той категорично отказал.

Според победителя във „Фермата“, двамата не са един за друг. 29-годишният фермер е категоричен, че Венета Райкова не е негов тип жена. Той посочва, че си пада по доста по-скромни девойки. Освен това жената, която ще застане до него, не трябва да се интересува основно от пари и трябва да иска да живее на село.

Венета Райкова пък никога не е крила, че живо се вълнува от финикийските знаци. Именно това е и една от причините, поради които тя успя да изуми всички с това си предложение към Яни.
В края на предаването двамата все пак стигнаха до консенсус. Те решиха, че ще се вземат, ако не намерят друг подходящ партньор.

Тв водещата призна на евентуалния си бъдещ жених, че това, от което се притеснява най-много е дали майка му ще я хареса. Вероятно всеки за себе си знае отговорът на този въпрос, но пък знае ли човек, понякога се случват и чудеса, пише pik.bg.

Яни – победителят от последния сезон на „Фермата“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар