Какво се случва с Демир Доган?

Какво се случва с Демир Доган?
3 (60%) 1 vote

Вероятно съвсем скоро почетният председател на ДПС ще се сдобие със снаха

Мнозина си зададоха въпроса какво се случва със сина на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган – Демир Доган, след като от два месеца никой не му е виждал очите.

Оказва се, че Демир Доган е поредния, който е заминал за Щатите. За разлика от голяма част от сънародниците ни обаче, той далеч не е тръгнал на гурбет, а просто на обиколка. Наследникът на Ахмед Доган пожелал да види места, които не е посещавал до този момент.

Отсъствието на Демир Доган от нощния живот на София разочаровало сериозно тълпите от момичета, които се редели на опашка, още щом го зърнели.
Всъщност не е изключено на всички тях да се наложи да глътнат още по-горчив хап.

Демир Доган

Вероятно съвсем скоро почетният председател на ДПС ще се сдобие със снаха

По всичко личи, че синът на Ахмед Доган е на път да се кротне, имайки предвид, че компания в американския тур му прави красивата нашенка Илияна Давидова.
Припомняме, че Демир Доган и Илияна бяха спрягани за двойка още от миналата година.

Тогава публикация на фотос ги издаде, че са били заедно в британската столица. Причина за визитата им в Лондон е бил рожденият ден на един от най-близките приятели на Демир Доган. Очевидно връзката между Доган и Илияна се задълбочава, а почетният лидер на ДПС е на път да се сдобие със снаха.

Новината е почти сигурна като сеима предвид, че рядко някоя красавица успява да задържи погледа на Демир Доган за повече от няколко месеца. След дългата туристическа обиколка, която двойката направила из Щатите, са се отдали на почивка в луксозен комплекс в Мексико.

Обиколката на двойката преминала през най-различни забележителности, сред които Лас Вегас, зимните курорти в Колорадо и националния парк Гранд Каньон, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар