Мария Илиева изненада всички с това признание

Гласувайте за статията

Шегува се със себе си, че се е кръстила Сомнамбулия Илиева

Певицата Мария Илиева направи доста горещо признание, с което изненада всички.

Тя се завърна на сцената съвсем скоро, след като на бял свят се появи първородния й син Александър. За първите си два концерта, Мария Илиева пътува заедно с отрочето си.

Певицата е категорична, че със сина й ще пътуват заедно, защото иска да му покаже света още отсега. Тя е сигурна, че малчуганът е наследил пътешественическия дух от нея самата.
Пред Би Ти Ви изпълнителката заяви, че синът й е изключително общителен и любопитен.

Мария Илиева

Шегува се със себе си, че се е кръстила Сомнамбулия Илиева

Въпреки всичко, тя вярва, че трябва да се даде възможност на малкото човеченце да опознае красотите на живота. Като всички майки, Мария Илиева също не може да се похвали със спокоен сън на фона на бебето. В този ред на мисли, тя дори намира сили да се шегува със себе си, твърдейки, че сама се е кръстила Сомнамбулия Илиева.

Смята, че вече не само се е специализирала, а направо се е роботизирала и е готова да дава уроци по смяна на памперс, без напишкване. В типичния си шегаджийски стил посочва, че е била само един ден в следродилна депресия, но не й е харесала и е напуснала тази зона. Иначе съвсем сериозно казва, че не е имала време да изпадне в подобно състояние.

Наела е жена, която да й помага в грижите за малчугана. Не отрича обаче, че майка й е истинско съкровище, тъй като помощта и присъствието й, са безценни.
При все, че на този етап с бащата на детето й живеят разделени, тъй като се намират в различни държави, Георги прави всичко възможно да участва в отглеждането на рожбата им.

В заключение певицата посочи категорично, че не е нужно да живеят заедно, за да разбере, че всъщност Георги е прекрасен баща, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар