Корнелия Нинова станала баба? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Социалистката обожава малкото момиченце

От известно време насам все по-усилено се носи мълвата, че председателят на БСП – Корнелия Нинова, е станала баба.

Оказва се, че от известно време насам Корнелия Нинова и съпругът й, наистина са станали баба и дядо. Тук обаче е мястото да направим пояснение, че щастливата за тях новина не идва от сина им Рафаел, който гради кариера на финансист в Щатите, а от племенника им.

Фамилията на Корнелия Нинова се е увеличила преди година и половина. Въпреки това тя запазила щастливата новина в тайна. Малкото момиченце е внучка на брата на съпруга на Корнелия. Той все още живее в родната им Мизия.

Корнелия Нинова

Социалистката обожава малкото момиченце

Николай Нинов и неговата съпруга Наталия се влюбили още като младежи и веднага побързали да минат под венчило.
За разлика от съпруга на Корнелия Нинова, брат му Николай предпочел да живее доста по-скромно, но пък за сметка на това спокойно.

За никого не е тайна, че съпругът на лидера на БСП заема доста сладък пост в „Лукойл“.
Към днешна дата Николай Нинов работи в атомната централа в Козлодуй и през седмица използва бащината им къща за нощувка. Така правел и компания на майка си Дафина.

Свекървата на Корнелия Нинова е вдовица от три години. Връзката помежду им е изключително силна. Социалистката неведнъж е споделяла, че чувства свекърва си много по-близка дори от кръвните си роднини.

Тъй като възрастната жена има доста болежки, синът й Николай я наглежда. Освен това му било много по-удобно да спи в родната си къща в Мизия, отколкото да пътува до своя дом в Плевен.
Всяка петък вечер обаче Николай се качвал на автомобила си и заминавал за Плевен, за да се разтъжи със съпругата и внучката си.

Корнелия Нинова обожава малкото момиченце и на всички семейни сбирки й се радвала като на собствено внуче, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар