Кремена Халваджиян ужаси с тоалет (Това ли е стила на блюстителката на изискания вкус?)

Гласувайте за статията

Кремена Халваджиян шокира с неподходящ тоалет, изуми зрителите с външния си вид

Кремена Халваджиян хвърли в тъч зрителите на сутрешното предаване „На кафе”. Тя се появи при Гала в ефира на Нова тв с облекло, с което ужаси ценителите на добрия външен вид.

Блондинката, която е наближава 50-те бе навлякла блестящи чизми и бяла ризка. Дизайнерката, която се грижи за изискания стил на другите сякаш в бързината бе забравила да си облече пола или панталон. Разкри пред сутрешната дамска аудитория прекалено много плът за тези ранни часове преди обяд, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

И най-голямата издънка бе, че тя трябваше да прави коментар в рубрика, която носи заглавието „Мисия красота”. С която се цели да се запознаят дамите как да показват външната си и вътрешна красота.

Според разбирачи Кремена Халваджиян е показала повече вулгарност и твърде лоша преценка за собствената си външност. Едва ли си дава сметка, че на тези години не й подхождат такива дрехи.

От електронното издание hotnews.bg си позволиха да публикуват снимки от предаването „На кафе” като я съветват да ги разгледа за да види как други гостенки на Гала са демонстрирали перфектен стил. От тях дизайнерката Кремена Халваджиян може да се сдобие с идеи изисканост и подходящо за възрастта облекло.

Вижте снимките в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кремена Халваджиян ужаси с тоалет (Това ли е стила на блюстителката на изискания вкус?)”

  1. Hard`n`Heavy

    май 29. 2018

    Как да дам оценка на статията, като не казва нищо конкретно? Ето, аз ще ви кажа какво точно не харесвам в тоалета на Кремена: уникално грозните ботуши (които на снимката не се виждат, но аз видях в предаването) и белият цвят на ризата (от определена възраст нагоре жените не бива да носят бяло, освен изключения като Мелания Тръмп). Липсата на пола или панталон е чарът на кремениния тоалет, а не негов недостатък.

    Имам забележка и към правописа на статията, но там вече няма оправИя, освен ако изпратите автора на курс по ограмотяване.

Добавете коментар