Глория шокира в „Шоуто на Слави“: Призна за огромната си депресия! (още подробности)

Гласувайте за статията

Глория разкри за първи път пред Слави Трифонов за проблемите си!

Примата на поп фолка Глория разкри неподозирани истини за себе си от диванчето на Слави Трифонов. По време на гостуването си в „Шоуто на Слави“ певицата призна, че дълго време се е борила с тежка депресия.

Глория

Глория разкри проблемите си пред Слави Трифонов

Това се случило миналата година, но Глория не пожела да разкрие действителната причина за нервния си срив. Обясни само, че е живеела на ръба на отчаянието и дори не е искала да се занимава с най-любимото си – музиката.

Близките й хора и особено дъщеря й Симона Загорова били тези, с чиято помощ успяла да се измъкне от този психологически капан. Днес тя вече се чувства отлично и е готова за множество предизвикателства.

Пред Дългия Глория си спомни и времето от зората на кариерата си. Годините, в които започвала да пее и още никой не я познавал. Оказа се, че тя и Слави Трифонов се знаят точно от тогава и са имали доста любопитни моменти заедно.

През смях Глория се сети за едно тяхно общо участие в Русе. Тогава тя трябвало да пее на абитуриентски бал в родния си град, където се оказала на една сцена със Слави и Ку-ку бенд.

Докато последните били в апогея на славата си и постоянно били обграждани от подивели фенове, то за Глория никой не бил и чувал дори. Певицата си спомни как чула Слави да се шегува: „На тази певица никой не й поиска и един афтограф“.

Това я накарало да се амбицира, защото винаги обичала трудностите и предизвикателствата в живота. „Като са ме подценявали, просто са ми помагали, защото някак си ме нахъсват да вървя напред, да се боря и да се доказвам“, усмихва се на миналото Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар