Десислава по-нахъсана от всякога: Разкри диетата, с която ще сваля килограми след раждането! (виж тук)

Десислава още кърми Борис, но след това започва да отслабва по Зоната
0

Десислава призна, че иска да влезе във форма преди отново да се върне на сцената!

Певицата Десислава е на върха на щастието с втория си син Борис, който се роди преди броени месеци, както и с любовта на живота си Благой Найденов. Точно семейството й е причината да откаже да се върне на сцената скоро след раждането.

Десислава
Десислава още кърми Борис, но след това започва да отслабва по Зоната

Деси е от изпълнителките, за които децата са приоритет и тя заяви, че не иска да губи ценни моменти с бебето си. Било то и в името на кариерата. Надява се да се върне при феновете си, но това ще стане най-рано през есента.

До тогава Десислава си е поставила за цел и да отслабне. Тя още не е започнала да спазва диетата, защото кърми Борис. Но вече си е избрала най-добрия режим за сваляне на килограми, към който ще започне да се придържа веднага, щом отбие бебето.

Подобно на много наши популярни личности като Руслан Мъйнов, Марта Вачкова, Геро и други, Десислава си е избрала диетата на „Зоната“. Тя е страшно популярна в последните години, а ефектът от нея е наистина зашеметяващ.

Не само за визията, но и за здравето, защото това хранене е начин на живот и е много полезно. Основното правило в „Зоната“ е, че всяко хранене трябва да се състои едновременно от протеини, въглехидрати и мазнини.

Те са разпределени в определени пропорции, но именно така организмът започва да се изчиства и да сваля излишните натрупвания. Без да се лишава от нищо и без отвратителния йо-йо ефект.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.