Шокиращо разкритие за смъртта на Стефан Шарлопов

Гласувайте за статията

Приближени до Стефан Шарлопов направиха шокиращо разкритие за смъртта му

Приближени до Стефан Шарлопов направиха шокиращо разкритие за внезапната му кончина. Бизнесменът издъхна внезапно в нощта срещу 4 февруари.

Официално обявената причина за смъртта му гласи, че той е бил покосен от сърдечен инфаркт. Всъщност това от части отговаря на истината, разкриха приближени до покойния бизнесмен пред „Уикенд“, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Часове преди фаталната развръзка хотелиерът измерил кръвното си и установил, че той е високо. Но изпил обичайното лекарство и решил, че след вечерния сън ще се почувства по-добре. Това гласи официалната версия за смъртта му.

Запознати твърдят, че той наистина е издъхнал от сърце. Но проблемът е бил провокиран от прекомерен прием на Виагра.

Любопитното в случая е, че когато се почувствал зле, той бил в обятията на младата си любовница, пише Хот арена, позовавайки се на“Уикенд“. Тя веднага се обадила на съпругата му Бояна.

Публична тайна е, че красивата половинка на Стефан Шарлопов е била запозната с извънбрачните му връзки.

След обаждането от любовницата на съпруга й, красивата Бояна веднага го прибрала у дома, за да избегне скандалите.

Напук на слуховете, че бракът на блондинката със заможния бургазлия е бил в криза, двамата се разбираха прекрасно. Очевидно Бояна не е имала проблем с отворения им брак и в Шарлопов е открила това, за което винаги е мечтала.

Приживе милионерът неведнъж е заявявал, че се гордее не с милионите в банковата си сметка, а със семейството, което има, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар