Нещо страшно се случи с Джино Бианкалана

Гласувайте за статията

Всичко това ще струва на риалити звездата около 100 хиляди евро

Победителят от Big Brother: Most Wanted – Джино Бианкалана, бе изправен за пореден път пред много сериозен проблем.

Припомняме, че преди известно време брадърът сподели, че е получил тежко възпаление на крака покрай участието си в риалитито и по всяка вероятност ще му се наложи да легне отново под ножа. За съжаление се оказа прав.

Тези дни Джино Бианкалана претърпя поредната тежка операция на крака в клиника „Гювен“ в Анкара.
Хирургическата интервенция е отнела на специалистите малко повече от пет часа. Информацията за случилото се бе съобщена от брата на Джино – Борислав Ташев.

Джино Бианкалана

Всичко това ще струва на риалити звездата около 100 хиляди евро

Брадърът е заминал за Анкара в първия ден от седмицата, а интервенцията е била извършена във вторник. По време на операцията е бил отстранен металният имплант от коляното до глезена в левия му крак. Този имплант е бил поставен по време на една от интервенциите, извършени в Щатите.

Припомняме, че през пролетта на 2016 година Джино Бианкалана претърпя жестока катастрофа, в резултат на което оцеляването му бе под въпрос. След инцидента Джино се е подложил на повече от 20 интервенции.

Проблемният му крак се е инфектирал сериозно по време на една от първите им седмични мисии под покрива на Биг Брадър. Вероятно си спомняте, че през първите няколко дни част от съквартирантите, сред които и Джино, живяха при изключително мизерни условия в двора на къщата.

На няколко пъти от крака му текла гной. След като инфекцията така и не била овладяна, станало ясно, че поредната хирургическа намеса е неизбежна. Риалити звездата ще остане в турската клиника в продължение на поне две седмици. Болничния престой, както и всички процедури ще струват на Джино около 100 хиляди евро, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар